dyana

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

dyana Aksara Jawa: ꦢ꧀ (d) (ya) (na)

  1. (Snk) (Kw) ak mêlêng puja sêmadi.









Kata kunci/keywords: arti dyana, makna dyana, definisi dyana, tegese dyana, tegesipun dyana
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.