dyayi

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

dyayi Aksara Jawa: ꦢ꧀ (d) (ya)ꦪꦶ (yi)

  1. (Snk) (Kw) ak mêlêng puja sêmadi.









Kata kunci/keywords: arti dyayi, makna dyayi, definisi dyayi, tegese dyayi, tegesipun dyayi
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org