e

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

e Aksara Jawa: ꦲꦺ (e)

krama/ngoko

  1. sabawa nelakake kagèt, gumun, ngundang lsp.









Kata kunci/keywords: arti e, makna e, definisi e, tegese e, tegesipun e
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.