e

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: napigasi, golèk

basa Jawa[besut]

e Aksara Jawa: ꦲꦺ

krama/ngoko

  1. sabawa nelakake kagèt, gumun, ngundang lsp.









Kata kunci/keywords: arti e, makna e, definisi e, tegese e, tegesipun eBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org