ebat

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

ebat Aksara Jawa: ꦲꦺ (he) (ba)ꦠ꧀ (t)

krama/ngoko

  1. (Ar) ak wêdi kanthi urmat, gumun;









Kata kunci/keywords: arti ebat, makna ebat, definisi ebat, tegese ebat, tegesipun ebat
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.