ece

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

ece krama/ngoko

  1. kece;
  2. êngg kêthip;








Kata kunci/keywords: arti ece, makna ece, definisi ece, tegese ece, tegesipun ece
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.