edab

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

edab Aksara Jawa: ꦲꦺ (he) (da)ꦧ꧀ (b)

krama/ngoko

  1. (Ar) ak eram, gumun;









Kata kunci/keywords: arti edab, makna edab, definisi edab, tegese edab, tegesipun edab
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.