egot

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jump to navigation Jump to search

basa Jawa[besut]

egot Aksara Jawa: ꦲꦺꦒꦺꦴꦠ꧀

krama/ngoko

  1. êngg kang dadi kêpala (bêbenggol lsp)









Kata kunci/keywords: arti egot, makna egot, definisi egot, tegese egot, tegesipun egot
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org