eka

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

eka (Snk) (Kw)

  1. siji;
  2. (utawa ekan) ijèning cacah;







Kata kunci/keywords: arti eka, makna eka, definisi eka, tegese eka, tegesipun eka

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.