eka

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

eka (Snk) (Kw)

  1. siji;
  2. (utawa ekan) ijèning cacah;








Kata kunci/keywords: arti eka, makna eka, definisi eka, tegese eka, tegesipun ekaBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org