elo

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

elo Aksara Jawa: ꦲꦺ (he)ꦭꦺꦴ (lo)

krama/ngoko

  1. ukuran dawa 0.688 m;









Kata kunci/keywords: arti elo, makna elo, definisi elo, tegese elo, tegesipun elo
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org