elok

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

elok Aksara Jawa: ꦲꦺ (he)ꦭꦺꦴ (lo)ꦏ꧀ (k)

krama/ngoko

  1. nyimpang saka kaanan kang lumrah, aèng;









Kata kunci/keywords: arti elok, makna elok, definisi elok, tegese elok, tegesipun elok
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.