Menyang kontèn

elur

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

élur Aksara Jawa: ꦲꦺ ()ꦭꦸꦂ (lur)

krama/ngoko

  1. irit-iritan tanpa pedhot.








Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti elur, makna elur, definisi elur, tegese elur, tegesipun elur

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.