elur

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

elur Aksara Jawa: ꦲꦺ (he)ꦭꦸ (lu) (r)

krama/ngoko

  1. irit-iritan tanpa pêdhot.









Kata kunci/keywords: arti elur, makna elur, definisi elur, tegese elur, tegesipun elur
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.