ema

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

ema Aksara Jawa: ꦲꦺ (he) (ma)

  1. (Snk) (Kw) ak êmas.









Kata kunci/keywords: arti ema, makna ema, definisi ema, tegese ema, tegesipun ema
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org