eman

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

eman Aksara Jawa: ꦲꦺ (he) (ma)ꦤ꧀ (n)

krama/ngoko

  1. owêl bangêt yèn (dene);









Kata kunci/keywords: arti eman, makna eman, definisi eman, tegese eman, tegesipun eman
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org