êmas

Saka Wiktionary, bausastra mardika
(Dilih saka emas)
Jujug: napigasi, golèk

basa Jawa[besut]

êmas Aksara Jawa: ꦲꦼꦩꦱ꧀

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko êmas
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

araning logam warnane kuning

Kacocogna karo mas.








Kata kunci/keywords: arti êmas, makna êmas, definisi êmas, tegese êmas, tegesipun êmasBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org