êmas

Saka Wiktionary, bausastra mardika
(Kaelih saka emas)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

êmas Aksara Jawa: ꦲꦼ () (ma)ꦱ꧀ (s)

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko êmas
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

araning logam warnane kuning

Kacocogna karo mas.








Kata kunci/keywords: arti êmas, makna êmas, definisi êmas, tegese êmas, tegesipun êmas
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org