endra

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

endra Aksara Jawa: ꦲꦺ (he)ꦤ꧀ (n)ꦢ꧀ (d) (ra)

  1. (Snk) (Kw) ratu.









Kata kunci/keywords: arti endra, makna endra, definisi endra, tegese endra, tegesipun endra
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.