endrajala

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

endrajala Aksara Jawa: ꦲꦺ (he)ꦤ꧀ (n)ꦢ꧀ (d) (ra) (ja) (la)

  1. (Snk) (Kw) krenah, pangapus, kajuligan;









Kata kunci/keywords: arti endrajala, makna endrajala, definisi endrajala, tegese endrajala, tegesipun endrajala
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org