enggak

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

enggak Aksara Jawa: ꦲꦺ (he) (ng) (ga)ꦏ꧀ (k)

krama/ngoko

  1. nglangi ngadêg.








Kata kunci/keywords: arti enggak, makna enggak, definisi enggak, tegese enggak, tegesipun enggak

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.