epok

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

epok Aksara Jawa: ꦲꦺ (he)ꦥꦺꦴ (po)ꦏ꧀ (k)

krama/ngoko

  1. wadhah kinang (kalêbu upacara).









Kata kunci/keywords: arti epok, makna epok, definisi epok, tegese epok, tegesipun epok
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.