Menyang kontèn

era

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

éra Aksara Jawa: ꦲꦺ () (ra)

krama/ngoko

  1. êngg rikuh, isin.








Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti era, makna era, definisi era, tegese era, tegesipun era

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.