era

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

era Aksara Jawa: ꦲꦺꦫ

krama/ngoko

  1. êngg rikuh, isin.









Kata kunci/keywords: arti era, makna era, definisi era, tegese era, tegesipun eraBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org