era

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

era Aksara Jawa: ꦲꦺ (he) (ra)

krama/ngoko

  1. êngg rikuh, isin.









Kata kunci/keywords: arti era, makna era, definisi era, tegese era, tegesipun era
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.