erak

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

erak Aksara Jawa: ꦲꦺ (he) (ra)ꦏ꧀ (k)

krama/ngoko

  1. gêrok, klêkêr-klêkêr swarane.









Kata kunci/keywords: arti erak, makna erak, definisi erak, tegese erak, tegesipun erak
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org