eram

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

eram krama/ngoko

  1. gumun bangêt;
  2. êngg pc bangêt;








Kata kunci/keywords: arti eram, makna eram, definisi eram, tegese eram, tegesipun eram
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org