esok

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

esok Aksara Jawa: ꦲꦺꦱꦺꦴꦏ꧀

  1. êngg esuk.









Kata kunci/keywords: arti esok, makna esok, definisi esok, tegese esok, tegesipun esokBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "https://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=esok&oldid=52344"