esok

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: napigasi, golèk

basa Jawa[besut]

esok Aksara Jawa: ꦲꦺꦱꦺꦴꦏ꧀

  1. êngg esuk.









Kata kunci/keywords: arti esok, makna esok, definisi esok, tegese esok, tegesipun esokBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org