ewa

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jump to navigation Jump to search

basa Jawa[besut]

ewa Aksara Jawa: ꦲꦺꦮ

krama/ngoko

  1. katon ora sênêng marang liyan;









Kata kunci/keywords: arti ewa, makna ewa, definisi ewa, tegese ewa, tegesipun ewa
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org