Menyang kontèn

eyang

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

éyang Aksara Jawa: ꦲꦺ ()ꦪꦁ (yang)

  1. ki embah.








Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti eyang, makna eyang, definisi eyang, tegese eyang, tegesipun eyang

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.