eyang

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

eyang Aksara Jawa: ꦲꦺ (he) (ya) (ng)

  1. ki êmbah.









Kata kunci/keywords: arti eyang, makna eyang, definisi eyang, tegese eyang, tegesipun eyang
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org