eyang

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

eyang Aksara Jawa: ꦲꦺ (he) (ya) (ng)

  1. ki êmbah.









Kata kunci/keywords: arti eyang, makna eyang, definisi eyang, tegese eyang, tegesipun eyang
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.