gèl

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

gèl êngg krama/ngoko

  1. mligi, ngêmungake;
  2. padha trêp;
  3. tulèn, murni.








Kata kunci/keywords: arti gèl, makna gèl, definisi gèl, tegese gèl, tegesipun gèl
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.