gêdêbug

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

gêdêbug Aksara Jawa: ꦒꦼ ()ꦢꦼ ()ꦧꦸ (bu)ꦒ꧀ (g)

krama/ngoko

  1. pêpindhan swaraning barang tiba, sikil napak.









Kata kunci/keywords: arti gêdêbug, makna gêdêbug, definisi gêdêbug, tegese gêdêbug, tegesipun gêdêbug
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.