gêdhana-gêdhini

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

gêdhana-gêdhini Aksara Jawa: ꦒꦼ () (dha) (na)ꦒꦼ ()ꦝꦶ (dhi)ꦤꦶ (ni)

krama/ngoko

  1. sêdulur loro lanang karo wadon.









Kata kunci/keywords: arti gêdhana-gêdhini, makna gêdhana-gêdhini, definisi gêdhana-gêdhini, tegese gêdhana-gêdhini, tegesipun gêdhana-gêdhini
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.