gêdhang jambe

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

gêdhang jambe Aksara Jawa: ꦒꦼ () (dha) (ng) (ja)ꦩ꧀ (m)ꦧꦺ (be)
Lingga: (jambe)

  1. araning gêdhang;









Kata kunci/keywords: arti gêdhang jambe, makna gêdhang jambe, definisi gêdhang jambe, tegese gêdhang jambe, tegesipun gêdhang jambe
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org