Menyang kontèn

gêdhe lêngêne

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

gedhé lengené Aksara Jawa: ꦒꦼ (ge^)ꦝꦺ (dhé) (le^)ꦔꦼ (nge^)ꦤ꧀ꦤꦺ (nné)
Lingga: (lengen)

  1. kuwasa, kuwat







Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti gêdhe lêngêne, makna gêdhe lêngêne, definisi gêdhe lêngêne, tegese gêdhe lêngêne, tegesipun gêdhe lêngêne

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.