gêdhog

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

gêdhog krama/ngoko

  1. pêpindhaning swara saèm. gedhug-gedhug;
  2. (wayang gêdhog) wayang sing nyritakake Panji;








Kata kunci/keywords: arti gêdhog, makna gêdhog, definisi gêdhog, tegese gêdhog, tegesipun gêdhog
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org