gêgêl

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

gêgêl krama/ngoko

  1. mawa gêgêl (athik-athikan);
  2. êngg lèngkèt bangêt marang;








Kata kunci/keywords: arti gêgêl, makna gêgêl, definisi gêgêl, tegese gêgêl, tegesipun gêgêl
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.