gêlas

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

gêlas (Wl) krama/ngoko

  1. êngg bêning kaya gêlas;
  2. êngg bêling, kaca;








Kata kunci/keywords: arti gêlas, makna gêlas, definisi gêlas, tegese gêlas, tegesipun gêlas
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org