gêmbar-gêmbor

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

gêmbar-gêmbor Aksara Jawa: ꦒꦼ ()ꦩ꧀ (m) (ba) (r)ꦒꦼ ()ꦩ꧀ (m)ꦧꦺꦴ (bo) (r)

krama/ngoko

  1. tansah nangis (mbêngok) sêru
Kacocogna karo gêmbor.








Kata kunci/keywords: arti gêmbar-gêmbor, makna gêmbar-gêmbor, definisi gêmbar-gêmbor, tegese gêmbar-gêmbor, tegesipun gêmbar-gêmbor
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.