gêmbil

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

gêmbil Aksara Jawa: ꦒꦼ ()ꦩ꧀ (m)ꦧꦶ (bi)ꦭ꧀ (l)

krama/ngoko

  1. katon kandêl lêmu tmr. pipi.









Kata kunci/keywords: arti gêmbil, makna gêmbil, definisi gêmbil, tegese gêmbil, tegesipun gêmbil
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org