gêmbili

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

gêmbili Aksara Jawa: ꦒꦼ ()ꦩ꧀ (m)ꦧꦶ (bi)ꦭꦶ (li)

krama/ngoko

  1. araning wit lan wohe bangsaning uwi.









Kata kunci/keywords: arti gêmbili, makna gêmbili, definisi gêmbili, tegese gêmbili, tegesipun gêmbili
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org