gêmblêp

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

gêmblêp Aksara Jawa: ꦒꦼ ()ꦩ꧀ (m)ꦧ꧀ (b) ()ꦥ꧀ (p)

krama/ngoko

  1. lêmu akandêl tmr. rai.









Kata kunci/keywords: arti gêmblêp, makna gêmblêp, definisi gêmblêp, tegese gêmblêp, tegesipun gêmblêp
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org