gêmbok

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

gêmbok Aksara Jawa: ꦒꦼ ()ꦩ꧀ (m)ꦧꦺꦴ (bo)ꦏ꧀ (k)

krama/ngoko

  1. piranti dianggo ngancing utawa ngunci;









Kata kunci/keywords: arti gêmbok, makna gêmbok, definisi gêmbok, tegese gêmbok, tegesipun gêmbok
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org