Menyang kontèn

gêmpal atine

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

gempal atiné ꦒꦼ (ge^)ꦩ꧀ꦥ (m pa)ꦭ꧀ꦲ (l a)ꦠꦶ (ti)ꦤꦺ ()

  1. entèk pangarep-arepé (kapitayané);







Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti gêmpal atine, makna gêmpal atine, definisi gêmpal atine, tegese gêmpal atine, tegesipun gêmpal atine

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.