gêmpi

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

gêmpi Aksara Jawa: ꦒꦼ ()ꦩ꧀ (m)ꦥꦶ (pi)

krama/ngoko

  1. êmpuk kêsêt gampang yèn dimamah.









Kata kunci/keywords: arti gêmpi, makna gêmpi, definisi gêmpi, tegese gêmpi, tegesipun gêmpi
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.