gêndhi

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

gêndhi Aksara Jawa: ꦒꦼ ()ꦤ꧀ (n)ꦝꦶ (dhi)

krama/ngoko

  1. êngg kêndhi.









Kata kunci/keywords: arti gêndhi, makna gêndhi, definisi gêndhi, tegese gêndhi, tegesipun gêndhi
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org