gênjara

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

gênjara Aksara Jawa: ꦒꦼ ()ꦚ꧀ (ny) (ja) (ra)

  1. êngg pc kunjara.









Kata kunci/keywords: arti gênjara, makna gênjara, definisi gênjara, tegese gênjara, tegesipun gênjara
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org