gênjur-gênjur

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

gênjur-gênjur Aksara Jawa: ꦒꦼ ()ꦚ꧀ (ny)ꦗꦸ (ju) (r)ꦒꦼ ()ꦚ꧀ (ny)ꦗꦸ (ju) (r)
Lingga: (gênjur)
krama/ngoko

  1. êmpuk gêmbur-gêmbur;









Kata kunci/keywords: arti gênjur-gênjur, makna gênjur-gênjur, definisi gênjur-gênjur, tegese gênjur-gênjur, tegesipun gênjur-gênjur
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.