gênthong

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

gênthong Aksara Jawa: ꦒꦼ ()ꦤ꧀ (n)ꦛꦺꦴ (tho) (ng)

krama/ngoko

  1. wadhah banyu gêdhe saèm. gênuk









Kata kunci/keywords: arti gênthong, makna gênthong, definisi gênthong, tegese gênthong, tegesipun gênthong
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.