gênti

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

gênti Aksara Jawa: ꦒꦼ ()ꦤ꧀ (n)ꦠꦶ (ti)

  1. giliran









Kata kunci/keywords: arti gênti, makna gênti, definisi gênti, tegese gênti, tegesipun gênti
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org