gêpak

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

gêpak Aksara Jawa: ꦒꦼ () (pa)ꦏ꧀ (k)

krama/ngoko

  1. ora mbêndhul, trèpès;









Kata kunci/keywords: arti gêpak, makna gêpak, definisi gêpak, tegese gêpak, tegesipun gêpak
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org