gêplak

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

gêplak êngg krama/ngoko

  1. atos lan lèngkèt;
  2. araning panganan;
  3. malam lancêng.








Kata kunci/keywords: arti gêplak, makna gêplak, definisi gêplak, tegese gêplak, tegesipun gêplak
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org