gêrwa

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

gêrwa Aksara Jawa: ꦒꦼ () (r) (wa)

  1. êngg pc ki garwa.









Kata kunci/keywords: arti gêrwa, makna gêrwa, definisi gêrwa, tegese gêrwa, tegesipun gêrwa
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org