gêsan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

gêsan Aksara Jawa: ꦒꦼ () (sa)ꦤ꧀ (n)

krama/ngoko

  1. (Wl) utusan wêwakiling nêgara marang krajan liya.









Kata kunci/keywords: arti gêsan, makna gêsan, definisi gêsan, tegese gêsan, tegesipun gêsan
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org