gêthok-tular

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

gêthok-tular Aksara Jawa: ꦒꦼ ()ꦛꦺꦴ (tho)ꦏ꧀ (k)ꦠꦸ (tu) (la) (r)

krama/ngoko

  1. tular-tumularing paomongan (pawarta).









Kata kunci/keywords: arti gêthok-tular, makna gêthok-tular, definisi gêthok-tular, tegese gêthok-tular, tegesipun gêthok-tular
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.