gabag

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

gabag krama/ngoko bangsaning

  1. lêlara cacar;
  2. êngg bangsaning gêdhèg nanging kasar panganame;








Kata kunci/keywords: arti gabag, makna gabag, definisi gabag, tegese gabag, tegesipun gabag
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org